Tindvedkrem

Nytt produk

Behandlende dag-/nattkrem proppfull av naturens vidundermedisiner i forhold til å holde huden glatt og elastisk. Den fjerner urenheter og ujevnheter i huden utrolig effektivt! Inneholder bl.a. oljer av tindved og nypefrø. Med eteriske oljer av peppermynte og rose.

Flere detaljer

320 krinkl. mva.

  • 15 ml
  • 60 ml

- +

 
Mer info

Brukes både som ansiktskrem og som behandlende krem på utsatte og skadede områder som f.eks områder på kroppen med pigmentforstyrrelser, strekkmerter og arr.

 Anbefales til:

 * Uren hud

 * Rosecea

 * Pigmentskader

 * Arr og hudskader

 * Strekkmerker

 * Stråleskadet hud

 * Store porer

"Tindvedoljer er svært stabile, og de har vist seg å være fine ved utvortes bruk som en ingrediens i vitaminrike medikamenter og kosmetiske produkter som hudkremer. En rekke forsøk har vist at oljene er effektive til å hele skader og forbrenninger, dempe betennelser og virke gunstig ved hudtransplantasjoner. Olje fra frøene og fruktene av tindved er også vist å bedre tilstandene ved stråleinduserte hudskader, sår og forbrenninger. Dessuten har en studie på mennesker vist at tindvedolje var virkningsfull ved pigmentforstyrrelser og for tidlig aldring av huden, i tillegg til at den bidro til å fjerne fregner." (kilde: www.rolv.no

 

Brun glasskrukke 60 ml

 

Innhold: Vann, veg.fett, mandelolje (ØKO), tindvedolje,  glyserin(ÃKO), lanettevoks,  nypefrøolje(ÃKO), e-vitamin,  natriumbenzoat

 
Ekstra faner

Du kan legge til ekstra faner på produkter, kategoriene eller merkene du ønsker. Dette gjøres med modulet "produkt ekstra faner".

12 andre produkter i samme kategori:

Nylig viste produkter.