LANDLIG VELVÆRE - GAMMEL KUNNSKAP TILPASSET VÅR TID


Landlig Velvære er en produktserie for hud- og hårpleie basert på naturlige råvarer. I bunnen ligger et sterkt ønske om å kunne bruke jorda vår, planter og ressurser vi har rundt oss på en bærekraftig og fornuftig måte.Tradisjonsbæring og kunnskapsformidling er viktige begrep som ligger oss nært til hjertet. Miljø og bærekraft skal være gjennomgående i alt vi foretar oss, både i produksjonen og i produktene. Og vi vil hele tiden jobbe med å forbedre oss. Vår produktserie har fått tilnavnet ”Ekte bondegårdskosmetikk” fordi den er produsert på en levende gård med et fargerikt tun og etter verdier som forbindes med bondegårdslivet. Råvarene er i stor grad kortreiste og ureiste. Alt er produsert med kjærlighet og respekt for alt som lever og gror. Gammel kunnskap om bruk av planter og virkestoffer er hentet frem og brukt.

Alle våre produkter er helt uten parabener, aluminium, mineraloljer og palmeoljer. Så langt som det er praktisk mulig og fornuftig, bruker vi økologiske råvarer. Blant annet er alle plantene og oljene vi bruker økologiske, men der vi må velge mellom økologisk dyrking og miljøgevinst i forhold til transportavstand, så vinner som regel det som har kortest transportavstand.

Siden produktene er håndlaget vil de kunne variere noe i produksjonen selv om oppskriftene er de samme. Vi følger årstidene, høster av naturen og de premissene naturen legger for innhøsting og forvaltning av grøden som den gir.

Alle produktene blir produserte fra bunnen av i produksjonslokalene på Berge Gård i Selbu. Grunnleggeren av Landlig Velvære, Sissel, produserer alt selv for hånd med hjelp fra gode medarbeidere. Sissel har med seg verdifull kunnskap om naturen og planter fra sin bestemor. Denne kunnskapen har hun bygget videre på og utviklet oppskrifter som etter hvert har blitt en hel serie med hud- og hårpleieprodukter til det norske markedet.

Produksjonslokalet kan du besøke via gårdsbutikken. Der finner du også et utvalg av alle produktene i nettbutikken i tillegg til andre spennende saker fra lokale produsenter. På gårdsbutikken tar Sissel også imot små grupper på omvisning og hun kan gi en innføring i hvordan trekke ut virkestoffer fra planter, grunnleggende kunnskap om planter i vår nærnatur og hvordan bruke planter i forhold til hudpleie.

 

Velkommen inn til oss!


Nylig viste produkter.

inge produkter