Tante Magdas mirakelkrem

Nytt produk

Les om Tante Magdas mirakelkrem i vårt blogginnlegg her:http://bergegard.no/2013/03/24/tante-magdas-hemmelighet/

Flere detaljer

320 krinkl. mva.

- +

 
Mer info

Med trening og et sunt kosthold kan man forebygge og bremse dannelsen av nye cellulitter. Men har man allerede fått dem, så er ikke det alene nok. Det store, hemmelige våpenet mot cellulitter, sammen med å unngå sukker i kostholdet, er blodsirkulasjon sammen med oppstramming.

Hemmeligheten bak å lage en krem som kan redusere både cellulitter og åreknuter, er å bruke elementer i kremen som virker sammentrekkende og som sammen kan styrke hverandres effekt. Videre skal kremen også øke blodsirkulasjonen for å kunne forebygge.

I denne kremen har vi først og fremst brukt perikumolje. Perikum virker blant annet oppstrammende og sammentrekkende. I tillegg har vi tilsatt rene, eteriske oljer av sypress, ingefær, rosmarin og einebær. Dette er eteriske oljer som forsterker hverandre i effekten og til sammen virker både oppstrammende og som øker blodsirkulasjonen. Dermed vil disse eteriske oljene bidra til både en reduksjon av både cellulitter, åreknuter og slapp hud i tillegg til å forebygge.

Smør på problemområder og utsatte områder man ønsker å forebygge 1-2 ganger per dag over tid. Man merker effekt allerede etter 1-2 uker, men for å holde problemene i sjakk eller for å redusere så mye som mulig så må kremen brukes over tid. Hvor lenge man behøver å bruke den vil varierer, alt etter alder og type problem. Men man bør ha en merkbar effekt etter 3 uker. Når effekten stagnerer (man kan sjelden fjerne helt cellulitter og åreknuter, - kun redusere dem), bør man holde det vedlike ved å smøre seg minst 2 ganger pr uke, men gjerne så mye som 1 gang pr dag.

DERSOM DU FREMDELES IKKE HAR FÅTT EFFEKT ETTER 8 UKERS BRUK SOM ANVIST, SÅ TA KONTAKT FOR REFUNDERING AV KJØPSESUMMEN.

OBS! MÃ IKKE KOMBINERES MED SOLLYS! Perikum som er hovedvirkestoffet i denne kremen kan gi solallergi dersom den utsettes for sollys. Vent derfor minst 8 timer før du utsetter huden som er smurt med Tante Magdas Mirakelkrem for sollys!

Effekten av denne spesifikke kremen er ikke vitenskapelig bevist. Påstandene om effekten av plantene er basert på erfaringer og botaniske studier generelt.

120 ml brun glasskrukke 

 Innhold: Vann, veg.fett, perikumolje(perikum + mandelolje), glyserin, bivoks, natriumbenzoat, eterisk olje av sypress, einebær, rosmarin og ingefær. 

 
Ekstra faner

Du kan legge til ekstra faner på produkter, kategoriene eller merkene du ønsker. Dette gjøres med modulet "produkt ekstra faner".

Nylig viste produkter.