Iduns DAGKREM

Nytt produk

Herlig dagkrem for moden hud proppfull av vitalitet og næring. Laget på uttrekk av groblad og rosenrot. I tillegg inneholder den rikelig med arganolje med uttrekk av rosenrot. Denne fuktighetskremen er best egnet som dagkrem. PÅ natt anbefaler vi vår nattkrem med huldreduft eller ringblomstkremen vår for den som vil ha en nøytral og luktfri krem.

Flere detaljer

320 krinkl. mva.

  • 15 ml
  • 60 ml
  • 100ml

- +

 
Mer info

Det sies at groblad virker dessuten både rensende og regenererende på huden. Dessuten skal den virke svært godt sammentrekkende.

Rosenroten i fuktighetskrem sies å mykgjøre og fornye hudstruktur. Noen mener også at den stabiliserer og forebygger pigmentforandringer som f.eks "aldringsflekker". Sammen med arganolje er her disse plantene forvandlet til den lekreste og mest effektive ansiktskremen som Landlig Velvære har å by på.

Kremen er dessuten tilsatt eterisk olje av rose (rose de mai) som både virker rensende og sammentrekkende (også på store porer) i tillegg til å etterlate en herlig følelse av renhet og friskhet.

100ml brun glassflaske med pumpe

60 ml brun glasskrukke

15 ml klar glasskrukke

INNHOLD:

Vann, groblad (øko), rosenrot (øko), arganolje (ØKO)- kaldpresset olje fra argan-nøtt), vegetabilsk fett, glyserin (ØKo),bivoks (ØKO), squalane, E-vitamin, kaliumsorbat, eterisk olje av rose de mai

 
Ekstra faner

Du kan legge til ekstra faner på produkter, kategoriene eller merkene du ønsker. Dette gjøres med modulet "produkt ekstra faner".

17 andre produkter i samme kategori:

Nylig viste produkter.