Til Problemhud 

per side
Viser 1 - 9 av 13 varer
 • 40 kr
  Inneholder viltvoksende stemorsblomster og tea-treeolje som begge sies å ha ha en fin effekt på uren hud og akne. Anbefalt bruk: ansiktsvask og sminkefjerning. For bedre effekt mot uren hud anbefaler vi å kombinere denne såpen med vår hud-tonikum og tindvedkrem som fuktighetskrem både på dag og natt. Utseende på såpa kan variere litt etter årstiden. 
 • 320 kr
  Behandlende dag-/nattkrem proppfull av naturens vidundermedisiner i forhold til å holde huden glatt og elastisk. Den fjerner urenheter og ujevnheter i huden utrolig effektivt! Inneholder bl.a. oljer av tindved og nypefrø. Med eteriske oljer av peppermynte og rose.
 • 320 kr
  Denne kremen laget jeg opprinnelig for kløende utslett og eksem, men ved testing så viste det seg at den også hadde svært god effekt på psoriasis og psoriasislignende utslett. Laget på aloe vera og arganolje, tilsatt blant annet tea tree, stemorsblomst og tindved.
 • 220 kr
  Nydelig krem laget på kun sheasmør og rosenrotolje!
 • 239 kr
  Ringblomstsalve er et helt apotek i en krukke! Den er meget effektiv på atopisk eksem, vintereksem og litt diffuse utslett. Den virker betennelsesdempende, sårhelende og blodstillende. Og den kan brukes like godt på såre babystumper som til sår hos eldre. Rene, gode råvarer! 
 • 90 kr
  Tindved sies å være virkningsfull ved pigmentforstyrrelser og aldringstegn i huden. Den virker sårhelende, bakteriedrepende og øker blodsirkulasjonen. Kan også brukes ved forbrenninger, hudbetennelser, eksem og stråleskader. 15 ml klar glasskrukke  Innhold:Mandelolje, tindvedolje, bivoks, e-vitamin
 • 75 kr
  Renser, beskytter og frisker opp! Tindved inneholder naturlig solfaktor og er kjent for sine fantastiske egenskaper i forhold til å glatte ut og redusere fine linjer. Anbefales til problemhud, arr, eksem og cellulite og regnes som svært legende, revitaliserende og nærende for huden.
 • 160 kr
  Hud Tonikum Rensende hudvann til ung og uren hud for ansiktsvask morgen og kveld Laget på avkok av brennesle som renser og øker blodsirkulasjonen i huden. Ved å øke blodsirkulasjonen vil man få en sunnere og friskere hud som igjen vil motvirke urenheter og kviser.
 • 429 kr
  Kun på nett
  Hudpleiepakke for uren hud.Fiolsåpe, hud tonikum og tindvedkrem til pakkepris. Denne kombinasjonen har vist seg svært effektiv for uren hud med både mindre og større akne-problem. Noen bruker også bare 1 eller 2 av disse produktene, men mest effektiv behandling får man definitivt av å kombinere dem.  Bildet viser tindvedkrem 15 Ml  Denne pakken inkl...
Viser 1 - 9 av 13 varer

Nylig viste produkter.

inge produkter