No 5 

per side
Viser 1 - 9 av 11 varer
 • 40 kr
  Inneholder viltvoksende stemorsblomster og tea-treeolje som begge sies å ha ha en fin effekt på uren hud og akne. Anbefalt bruk: ansiktsvask og sminkefjerning. For bedre effekt mot uren hud anbefaler vi å kombinere denne såpen med vår hud-tonikum og tindvedkrem som fuktighetskrem både på dag og natt. Utseende på såpa kan variere litt etter årstiden. 
 • 140 kr
  Eksklusiv og ren arganolje tilsatt tea tree olje, A og E-vitamin. Tea treeoljen gir den også effekt i forhold til å bekjempe neglesopp og desinfisere neglbånd.
 • 250 kr
  Genial fotkrem som mykgjør og pleier med blant annet lanolin, sheasmør og rikelig av økologisk lynghonning! 
 • 150 kr
  Sjampoen BRENNESLE er laget på et hefitg avkok av brennesle og tilsatt blant annet einebær og furunål. Brennesle sies å ha den egenskap at den øker blodsirkulasjonen i hodebunnen og derfor fremmer hårvekst og hindrer flass. 
 • 320 kr
  Serum for ømme muskler og stive ledd. Dette serumet er et oljebasert produkt, laget på kun vegetabilske råvarer for å løse opp stivhet, ømhet og demper betennelser i ledd og muskulatur. Passer best til punktmassasje og små områder som f.eks fingre, håndledd, skuldre og lignende.
 • 160 kr
  Hud Tonikum Rensende hudvann til ung og uren hud for ansiktsvask morgen og kveld Laget på avkok av brennesle som renser og øker blodsirkulasjonen i huden. Ved å øke blodsirkulasjonen vil man få en sunnere og friskere hud som igjen vil motvirke urenheter og kviser.
 • 149 kr
  Nærende og effektiv massasjeolje laget på mandel-og tistelolje med eteriske oljer som varmer og mykner opp ømme og stive muskler.  Denne oljen får vi mye skryt for! Super på rygg-og nakkemassasje og vonde muskler forøvrig 
 • 429 kr
  Kun på nett
  Hudpleiepakke for uren hud.Fiolsåpe, hud tonikum og tindvedkrem til pakkepris. Denne kombinasjonen har vist seg svært effektiv for uren hud med både mindre og større akne-problem. Noen bruker også bare 1 eller 2 av disse produktene, men mest effektiv behandling får man definitivt av å kombinere dem.  Bildet viser tindvedkrem 15 Ml  Denne pakken inkl...
 • 160 kr
  Badesalt laget på 100% rent magnesiumsalt og tilsatt etersike oljer som sies å skulle dempe betennelser, stivhet, ømhet og smerter i ledd og musklatur.
Viser 1 - 9 av 11 varer

Nylig viste produkter.

inge produkter