Akne og urenhud 

Viser 1 - 5 av 5 varer
 • 40 kr
  Inneholder viltvoksende stemorsblomster og tea-treeolje som begge sies å ha ha en fin effekt på uren hud og akne. Anbefalt bruk: ansiktsvask og sminkefjerning. For bedre effekt mot uren hud anbefaler vi å kombinere denne såpen med vår hud-tonikum og tindvedkrem som fuktighetskrem både på dag og natt. Utseende på såpa kan variere litt etter årstiden. 
 • 320 kr
  Behandlende dag-/nattkrem proppfull av naturens vidundermedisiner i forhold til å holde huden glatt og elastisk. Den fjerner urenheter og ujevnheter i huden utrolig effektivt! Inneholder bl.a. oljer av tindved og nypefrø. Med eteriske oljer av peppermynte og rose.
 • 160 kr
  Hud Tonikum Rensende hudvann til ung og uren hud for ansiktsvask morgen og kveld Laget på avkok av brennesle som renser og øker blodsirkulasjonen i huden. Ved å øke blodsirkulasjonen vil man få en sunnere og friskere hud som igjen vil motvirke urenheter og kviser.
 • 429 kr
  Kun på nett
  Hudpleiepakke for uren hud.Fiolsåpe, hud tonikum og tindvedkrem til pakkepris. Denne kombinasjonen har vist seg svært effektiv for uren hud med både mindre og større akne-problem. Noen bruker også bare 1 eller 2 av disse produktene, men mest effektiv behandling får man definitivt av å kombinere dem.  Bildet viser tindvedkrem 15 Ml  Denne pakken inkl...
 • 259 kr
  Hudpleiepakke for uren hud med liten Tindvedkrem (15 ml), Hud-tonikum og fiolsåpe. Bruk fiolsåpen for å fjerne sminkerester og vaske huden skikkelig. Påfør hud-tonikum med en bomullspad (helst flergangs-klut slik at du ikke belaster miljøet mer enn nødvendig :) ) Påfør så tindvedkremen. Brukes både morgen og kveld.  Passer best for deg som ikke har prøvd...
Viser 1 - 5 av 5 varer

Nylig viste produkter.

inge produkter